Doména bratří Gutrinových vznikla v roce 1992 a sídlí v Burgundsku v obci Santenay, Jean-Christophe má na starosti vinnou révu a Philippe vede vinařství. Perrine Gutrin má vinice v Puligny (tři hektary), Chassagne (půl hektaru), Maranges (jeden hektar) a Santenay (sedm a půl hektaru) - celkem osm hektarů červených a čtyři bílé. Vinice jsou tradičně obdělávány orbou. Výnosy jsou zpočátku kontrolovány při prořezávání a odpučení a nakonec podle potřeby při zelené sklizňi.
Bílé se vyrábí klasickým zráním v sudu po dobu jednoho roku v sudech z nového dřeva. Červená se zbaví stopky a macerují za studena týden před třítýdenní fermentací při teplotě kolem 28 °C, poté se teplota nechá stoupnout na přibližně 33 °C, aby se stabilizovala barva a taniny. Tato šetrná vinifikace je zaměřena na výrobu ovocných vín, která následně zrají v sudu po dobu dvanácti až osmnácti měsíců za použití mixu nových a až tříletých sudů.
Place de la mairie, 21590 Santenay
Francie